KOSTENBESPARINGEN

Kostenbesparingen met een kritische blik

Wil je de kosten van je bedrijf drukken, zonder aan kwaliteit in te boeten? Nood aan een mondige spreekbuis, die stevig onderhandelt en grondig optimaliseert? Freelance Office engageert zich graag voor jouw kostenbesparing. We stellen een realistisch besparingsplan op, nemen je huidige contracten onder de loep en schuiven aan tafel met verschillende leveranciers. Vastberaden, maar vriendelijk. Onze missie? Een mooie kostenbesparing op korte en lange termijn!  


Een rekenmachine en een spaarpotvarkentje die de kosten besparingen door Freelanceoffice weergeven


Je cost savings in kaart brengen?

Onderhandelingen van alle contracten. bv: bedrijfswagens, telefonie, internet, huur van pand, huurcontracten.


Wanneer veranderde je bedrijf voor het laatst van energie-, telecom- of transportleverancier? Groeide je verzekering de voorbije jaren mee met je zaak? Freelance Office zet voor jou alle leverancierscontracten op een rij, vergelijkt die met soortgelijke bedrijven en diensten op de markt en onderhandelt voor jou de voordeligste prijzen. Door je bedrijfskosten te optimaliseren bespaar je makkelijk honderden euro’s per maand. 


Hoe zorgt Freelance Office voor een kostenbesparing in je bedrijf? 

1. Analyse – Huidige contracten en behoeften in kaart brengen

Welke contracten en abonnementen lopen er nu? En welke heb je echt nodig? Neem bijvoorbeeld de kosten voor je telefonie en internet. Er zijn zo veel verschillende aanbieders, abonnementen en kortingen. Heb jij het juiste contract dat past bij je verbruik of betaal jij, zoals veel bedrijven, te veel door stille prijsverhogingen? Je krijgt van ons een analyse van je kosten in mensentaal.


2. Marktonderzoek – Leveranciers vergelijken

Freelance Office vergelijkt contracten en abonnementen: dezelfde of een betere service, maar dan goedkoper. Op basis van ons advies beslis jij of en welke bedrijfskosten je wilt optimaliseren.


3. Kostenoptimalisatie – Leverancierscontracten onderhandelen

Waar dat kan, onderhandelen we lagere prijzen en kortingen.


4. Controle – Facturen controleren

Controleer jij je telecom- en energiefacturen? En checkte je recent of je nog altijd profiteert van die korting die werd beloofd? Uit ervaring weten we dat leveranciers zich niet altijd houden aan de afspraken of regelmatig rekenfouten maken in je nadeel. De freelance administratief medewerkers van Freelance Office kijken voor jou de facturen na en regelen een rechtzetting als er iets niet klopt.


Laat je bedrijfskosten optimaliseren door een freelance officemanager 


Als bedrijf kun je heel wat kosten besparen door regelmatig je leverancierscontracten te vergelijken en betere prijzen te onderhandelen. Geen tijd? Geen probleem: onze freelance officemanagers doen dat voor jou. Voor een paar contracten of al je leveranciers. Van een afstand of in jouw bedrijf.Een roze spaarvarkentje met muntjes eromheen staat op een wit bureau waar iemand met een rekenmachine de besparing van kosten aan het berekenen is.

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x