Remote werken op z'n best: Het avontuur van Carolien met Freelance Office

Je hoort het wel eens. Dat Corona het leven van sommige mensen op een positieve manier helemaal overhoop gooide. Meer nog. Dat die so called ‘Miss Rona’ er een handje in had om langgekoesterde dromen waar te maken.
Zo ook de droom van Carolien, die sneller dan oorspronkelijk gepland naar Spanje verhuisde en vandaaruit sinds een jaar voor Freelance Office werkt."De bijna altijd schijnende zon en de prachtige Spaanse natuur 

bleken voor Carolien de ideale woon- en werkomgeving te zijn"


Thuiswerken tijdens de pandemie

De ons welgekende pandemie zette iedereen plots thuis. Waar het voor velen initieel ploeteren en aanpassen was, deed het ons al snel beseffen dat het ook zo z’n voordelen had, dat thuiswerken. Zo vond Carolien het een absolute meerwaarde om geen tijd in de file te verliezen en full focus te kunnen doorwerken zonder al teveel afleiding. Om de flexibiliteit te hebben in hoe ze haar werkuren inrichtte en zo meer en beter de balans te vinden tussen werk en privé. Net die meerwaarde, die de pandemie met zich mee bracht, wou ze niet meer kwijt.

Toen ze op zoek ging naar een uitdaging die haar precies dit zou brengen, ontmoette ze Saartje van Freelance Office, wiens concept van administratieve ondersteuning op maat perfect in haar plaatje leek te passen. Het werk dat via Freelance Office wordt uitbesteed, kan immers prima van-waar-dan-ook uitgevoerd worden én als werknemer krijg je daarbij de vrijheid om zelf te bepalen wanneer je wat doet.


Verhuizen naar Spanje

Picture perfect voor Carolien, wat haar finaal de stap deed zetten om zonnigere oorden op te zoeken en met haar man te verhuizen naar Spanje. De bijna altijd schijnende zon en de prachtige Spaanse natuur bleken voor haar de ideale woon- en werkomgeving te zijn. De gebruikelijke siësta laat ze - voorlopig? – nog aan zich voorbijgaan, precies omdat ze zichzelf goed kent en weet dat haar meest productieve werkuren overdag liggen, al zegt ze tegen een duik in het zwembad als korte pauze of ontspanning na een intensieve werkdag, uiteraard geen nee. Integendeel.
Dat de internet- én telefoonverbinding er kunnen uitvallen, neemt ze op de koop toe. Want hoort dat niet bij een typisch klein Spaans nest? Dat ze dan kan uitwijken naar een rustige koffiebar in een dorp waar ze met zicht op zee kan verder werken, maakt dan veel – zo niet alles?! – meer dan goed.


Hoeft het te verbazen dat remote werken voor haar nieuwe job bij Freelance Office en dat in een land als Spanje een enorm positieve invloed op Carolien hebben?
Waar ze vroeger voltijds als projectcoördinator werkte aan veeleisende projecten, in combinatie met de zelfstandige ondernemingen die zij en haar man hadden opgericht, vindt ze nu veel meer rust en balans in het deeltijds én remote werken in Spanje.


"Hoeft het te verbazen dat remote werken voor haar nieuwe job bij Freelance Office, 

en dat in een land als Spanje, een enorm positieve invloed op Carolien hebben?"


Meer genieten

Meer tijd op een dag om leuke dingen te doen. Minder nood aan wekenlange vakanties. Meer genieten van af en toe een dagje weg.
En als je weet dat Carolien op één van de mooiste vakantiebestemmingen van Spanje woont, hoeft ze daarvoor niet ver te gaan. De deur uitstappen en ze ís met vakantie.


Kan het mooier? Do dreams come true?
Vraag het aan Carolien en je zal een volmondige JA krijgen!

 


Meer weten?

Ben je benieuwd naar het reilen en zeilen bij Freelance Office of wil je graag samenwerken? Geef gerust een seintje aan Saartje. 
E-mail: saartje@freelanceoffice.be
Telefoon: +32 496 44 08 96Volg ons op social media of bekijk onze Google Bedrijvenpagina24 oktober 2023

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x