Team

Ontmoet hier ons team! Wij nemen sterke profielen aan die ownership nemen en efficiënt en nauwkeurig te werk gaan.

Saartje (Bestuurder)

Administratie Expert - Sales
Kostenbesparingen

Saartje is enorm sterk in administratie en het onderhandelen van contracten. Na 5 jaar achter de balie te werken van Officenter kan ze trots delen dat ze jaarlijks tussen de 95- 97% behaalde op de klanten-tevredenheid enquête. Daarvoor heeft ze 15 jaar lang sales & marketing functies ingevuld bij grote spelers zoals Kellogg’s en Iglo BeNeLux. Zoek je iemand om tijd en geld te besparen? Saartje helpt hiermee graag verder!

Leslie (HR Manager)

HR manager - Personal/Management assistant - Credit control

Leslie is een enthousiaste dame die jou als zaakvoerder graag ondersteunt zodat de focus volledig op het ondernemen kan gelegd worden. Als HR Manager probeert ze steeds het beste uit elke medewerker te halen. Ze biedt een luisterend oor en zoekt mee naar oplossingen. Leslie is flexibel en springt bij waar nodig; personal assistent, facturatie, credit control,... Geen enkele taak gaat ze uit de weg!

Melissa (Teamleader)

Sales & Customer service assistant
Management assistant

Als we Melissa omschrijven komen de woorden teamplayer, loyaal en behulpzaam naar boven. Haar jaren ervaring bij Barentz hebben haar salesexpertise gevormd, die ze nu graag inzet voor onze klanten! Daarnaast is Melissa sterk in marketing en administratie. Bovendien deinst ze niet terug om met veel taken tegelijkertijd bezig te zijn. Haar empatische en rechtdoorzee manier van werken is heel aangenaam.

Ingrid

Project coördinator
Senior Business support

Heb je nood aan structuur in jouw administratie? Ingrid is de geknipte persoon! Op een aangename en rustige manier schept ze graag opnieuw orde in de administratieve chaos.
Mede door haar ervaring als teamleader kan ze heel wat watertjes doorzwemmen. Opleidingen organiseren, teams aansturen en begeleiden, facilitymanagement, …
Welke taak dan ook, the sky is not the limit !

Anne

Digital marketeer
Social media Expert

Anne is een gedreven jonge dame met een grote passie voor digitale marketing en social media. Dankzij haar ervaring en diverse professionele opleidingen kent de wereld van SEO’s, SEA’s en online marketing geen geheimen meer voor haar. Ze doet dan ook niets liever dan jouw digitale strategie van A tot Z uit te bouwen.
Wil je jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Anne helpt je graag!

Claudia

Management assistant
Executive assistant

Claudia is een sociale dame die bijspringt waar nodig. Een open humoristische communicatie geeft haar vleugels. Ze houdt van organiseren en resultaat gericht werken. Ze neemt het heft in handen en denkt oplossingsgericht. Is leergierig en enorm energiek. Beurzen of events organiseren, brochures opstellen, …. Ze doet het allemaal met de glimlach!

Carolien

Project Manager
Senior Business support

Carolien kan je omschrijven als een ondernemende goedlachse dame. Door haar ervaring bij de Overheid als contact voor subsidies, is zij de ideale persoon om jouw bedrijf hierin te begeleiden. Met een focus op impact en resultaat is zij de geknipte project coördinator, zowel voor binnen – als buitenlandse projecten (ze spreekt vlot 4 talen). Haar sterke administratieve en communicatieve skills zorgen ervoor dat zij multi inzetbaar is!

Eliane

Office manager
Project manager

Eliane is een humoristische en creatieve dame die geen enkel probleem uit de weg gaat. Ze communiceert vlot in vier talen (Nederlands, Frans, Engels & Duits) en heeft een zeer brede administratieve achtergrond. Heb je hulp nodig voor je facturatie, orderverwerking, receptie of gewoon hulp in de administratieve wirwar van jouw onderneming? Eliane helpt je graag!

Veerle

Office Manager
Business Support

Veerle is een echte multitasker en kan perfect door elkaar lopende taken efficiënt organiseren. Dankzij haar ruime ervaring als personal assistant en als office assistant voelt zij als geen ander, de noden aan binnen je bedrijf en gaat dan ook graag proactief tewerk. Ze wil waarde toevoegen aan een organisatie en staat altijd open om bij te leren. Ze is drietalig en zorgt er met veel plezier voor dat alles reilt en zeilt op kantoor!

Vanessa

Senior Digital Marketeer


Vanessa heeft een passie voor visuele en pakkende content en heeft jarenlange ervaring in ondernemen, marketing, social media en product management. Haar creativiteit zette ze eerder al in voor The Walt Disney Company. Met haar ervaring en kritische blik neemt Vanessa graag jouw digitale marketing onder de loep en zorgt ervoor dat jouw bedrijf maximaal zichtbaar is bij de juiste doelgroepen.

Ellen

Business Support


Deze enthousiaste dame heeft veel ervaring in office management en administratieve opvolging! Ze zet zich flexibel in; van facturatie, verslagen opstellen en stockbeheer… tot klanten verwelkomen aan het onthaal in de drie landstalen. Daarnaast leert ze graag bij en is ze een sociale teamplayer. Haar communicatieve en administratieve skills zet ze graag in om jouw bedrijf te ondersteunen waar nodig!

Els

Sales & Customer service assistant
Management assistant

Els staat voor je klaar om facturen en betalingen op te volgen, buitenlandse reizen en hotels te boeken en om zaken te organiseren en plannen. Kortom, een veelzijdige dame! Ze is heel gemotiveerd om jou te ondersteunen waar nodig en leert snel bij. Els is niet alleen sterk op het gebied van management assistentie, maar ook als vriendelijke customer service assistant.

Katrijn

Office Manager


Ontmoet Katrijn, ze denkt out-of-the-box en kan organiseren en coördineren. Ook voor kwaliteitsbewaking en crisismanagement kun je bij Katrijn aankloppen. Daarnaast heeft ze vanuit haar ervaring in coaching veel expertise in omgaan met verschillende mensen. Heb je een empathische office manager nodig die meedenkt en procesverbeteringen voorstelt? Dan ben je bij Katrijn aan het juiste adres.

Jessica

Business Support
Sales Support

Jessica heeft reeds 15 jaar ervaring als key accountmanager en sales assistant in de automotive sector, maar is niet bang voor een nieuwe uitdaging! Ze is een teamplayer die nauwkeurig werkt en deadlines haalt. Jessica is sterk in communicatie en klantcontact, maar kan ook bestellingen opvolgen, coördineren, plannen en organiseren… Jessica is een positieve dame die jou graag ondersteunt!

Team
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x