RECENSIES

Wat zeggen klanten over ons? Bekijk ook onze Google Bedrijvenpagina 

star
star
star
star
star

Saartje en haar team hielpen ons in onze zoektocht naar nieuw personeel. Hele goede service, heel professioneel en zonder dure fee! Een aanrader voor iedereen die HR-consultancy en rekrutering nodig heeft.

Michel Uyttendaele - Spaans Dak, Oud-Heverlee

star
star
star
star
star

When looking for KAM (key account manager), we evaluated on how to manage the workload during the search which was quite variable. Instead of going for a Interim KAM (which is rigid and costly), we decided to go for a more flexible and less costly option: Freelance Office. When we were in need for some extra hours, we just contacted Freelance Office and they provided the adequate Sales support. So, the missing piece in the puzzle and the perfect solution to absorb peak moments in the workload.

Philippe Huybrechts - Bolton Group, Diegem

star
star
star
star
star

Saartje en haar team ondersteunen onze zoektocht naar de juiste flow voor onze sociale media. Creatief, meedenkend, alert en pro-actief, enkele van de eigenschappen die je zeker bij Freelance Office kan terugvinden. Dank jullie wel!

Véronique Van Lambergen - Blender Events, Bierbeek

star
star
star
star
star

Ook op onverwachte en kritieke momenten staan Saartje & haar team met de glimlach klaar, om in te springen daar waar nodig!

Anja Hendrickx - Bedrijvencentrum Zaventem

star
star
star
star
star

Uwtekst.be is een tekstbureau met 15 Nederlandstalige, Engelstalige en Franstalige copywriters, vertalers en eindredacteurs, en met Saartje als freelancecoördinator. Opdrachten komen bij haar binnen. Ze verdeelt die onder de schrijvers en vertalers, en doet de follow-up. En dat verloopt heel vlot. Saartje is een toegankelijk en sympathiek eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Ze antwoordt snel en behoudt het overzicht. En ze doet zelf suggesties om processen makkelijker of beter te maken. Zo krijgen wij als zaakvoerders weer meer ruimte om te schrijven en te ondernemen.

Joke Hofmans en Tom Goossens - Uwtekst.be, Antwerpen

star
star
star
star
star

Als je denkt met Saartje enkel een assistent in huis te halen heb je het grondig mis. Saartje neemt op gepaste tijden de lead en gaat op zoek naar efficiëntie en besparing: welke acties kunnen we ondernemen om dingen smoother te laten verlopen (en dus ook zuiniger)? Ze doet dat door de organisatie eerst van binnen en van buiten te leren kennen, door de juiste vragen te stellen en vooral door de vinger op de zere plek te leggen. Dit alles op een zeer gestructureerde en constructieve manier. Ik ben fan.

Carla - Fiscadvies, Wilsele

star
star
star
star
star

Saartje presteert goed onder druk, blijft kalm en professioneel in stressvolle situaties. Ook nam ze zelf initiatief om verschillende contracten onder de loep te nemen, om zo besparingen door te voeren.

Christa Jouck, zaakvoerster Officenter, Leuven

star
star
star
star
star

Tijdens onze samenwerking met het Freelance Office team kunnen wij steeds rekenen op iemand die accuraat en nauwkeurig werkt, iets wat zeer belangrijk met onze verschillende vennootschappen. We kunnen vertrouwen op een goede opvolging en iemand die actief meedenkt om onze werking te optimaliseren.

Kenny Vermeulen van Covest/ViaMotive, Haacht

star
star
star
star
star

Saartje is iemand waar je op kan bouwen, energiek en positief, open-minded en betrouwbaar. Ze zorgt ervoor dat anderen op hun core business kunnen focussen terwijl zij op zoek gaat naar verbeteringen en efficiënties. Ze is een heel aangenaam persoon om mee samen te werken!

Kevin Terlaeken, ex-collega Kellogg's, Diegem

star
star
star
star
star

Saartje is zeer gedreven, ze gaat door tot ze de juiste oplossing heeft gevonden. Als je een taak in haar handen geeft, weet je dat het resultaat, je verwachting minstens zal evenaren.

Filip Dossche, ex-collega Iglo, Anderlecht

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x