Blog

Met ons blog geven we insights mee over ons team, onze diensten en werkwijze. Leer van onze uitdagingen en verrijk je onderneming door kleine aanpassingen en tips. Zeg nu zelf: tijd en kosten besparen, dat is toch wat elke ondernemer zoekt? 

Gesprek met Administratief Expert Trui over de samenwerking met Freelance Office

Trui deelt haar ervaring met Freelance Office. Haar gevarieerde taken, van huurcontractregistraties tot mailboxbeheer, komen perfect overeen met haar behoefte aan vrijheid. Ze waardeert het vertrouwen, screening, en naadloze opdrachten die Freelance Office biedt.

25 januari 2024

Lees meer

Gesprek met onze klanten: Elke Tielemans van UNIZO vertelt waarom ze samenwerkt met Freelance Office

In een interview met Freelance Office deelt Elke Tielemans van UNIZO haar positieve ervaring met de administratieve ondersteuning door Freelance Office. Ze benadrukt de flexibele oplossing die de druk op het team verminderde tijdens een vacatureperiode.

7 december 2023

Lees meer

Remote werken op z'n best: Het avontuur van Carolien met Freelance Office

Het verhaal van Carolien laat zien dat dromen kunnen uitkomen. Haar avontuur toont de kracht van remote werken en hoe dit haar leven positief heeft beïnvloed. Lees hier meer over haar inspirerende reis.

24 oktober 2023

Lees meer

De voordelen van samenwerken met een freelancer via Freelance Office

Waarom samenwerken met een freelancer? Ontdek nu 5 voordelen van samenwerken met freelancers via Freelance Office.

14 september 2023

Lees meer

Een interview met Saartje Buvé

In deze blogpost vertelt onderneemster Saartje meer over het ontstaan van Freelance Office, de keerzijde van het ondernemerschap en hoe zij zelf zorgt voor een goede work-life balans.

22 augustus 2023

Lees meer

4 ideeën + tips om sociale media voor jouw bedrijf in te zetten

Geen inspiratie voor een volgende post? Ontdek 4 ideeën + praktische tips & voorbeelden om direct aan de slag te gaan met sociale media voor jouw bedrijf!

30 mei 2023

Lees meer

Leer onze projectcoördinator Ingrid beter kennen

Hoe ben je bij Freelance Office terechtgekomen? Wat weten wij nog niet over jou? Ingrid beantwoordt 9 vragen zodat jij ons team beter leert kennen!

26 januari 2023

Lees meer

Ups and downs ondernemers

Ups and downs. Ook zaakvoerster Saartje heeft hier mee te maken als ondernemer. Lees hier meer over de ups and downs van het ondernemerschap. Met handige tips and tricks om in te zetten!

14 juli 2022

Lees meer

5x Tips voor een betere work-life balance

De grens tussen werk en privé is meer vervaagd dan ooit en het is lastig om dit in balans te houden. Om jou hierbij te helpen hebben we 5 tips voor een betere work-life balance op een rijtje gezet. Hierdoor kan jij straks weer in je boek of serie duiken zonder schuldgevoel!

30 maart 2022

Lees meer

Jouw netwerk, een pot goud in je smartphone

Je smartphone staat vol met gouden contacten. Niet alleen om business uit te halen, maar ook om je eigen business te versterken. Als ondernemer is winst maken niet je enige doel. Groei door een meerwaarde te creëren waardoor je net die unieke speler bent waar iedereen mee wil samenwerken.

15 december 2021

Lees meer

Groeipijnen – ook Freelance Office heeft er last van!

De eerste groeipijnen van een groeiend bedrijf zijn meestal de pijnlijkste. Freelance office helpt graag om de transitie zo vlot mogelijk te laten verlopen. Administratieve ondersteuning, projectmanagement, HR-oplossingen, ... niets is ons te veel gevraagd.

12 oktober 2021

Lees meer
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x