Blog

Met ons blog geven we elk kwartaal insights mee over hoe jij je administratieproces kan vergemakkelijken. Leer van onze uitdagingen en verrijk je onderneming door kleine aanpassingen. Zeg nu zelf: tijd en kosten besparen, dat is toch wat elke ondernemer zoekt? 

De voordelen van samenwerken met een freelancer via Freelance Office

Waarom samenwerken met een freelancer? Ontdek nu 5 voordelen van samenwerken met freelancers via Freelance Office.

14 september 2023

Lees meer

Een interview met Saartje Buvé

In deze blogpost vertelt onderneemster Saartje meer over het ontstaan van Freelance Office, de keerzijde van het ondernemerschap en hoe zij zelf zorgt voor een goede work-life balans.

22 augustus 2023

Lees meer

4 ideeën + tips om sociale media voor jouw bedrijf in te zetten

Geen inspiratie voor een volgende post? Ontdek 4 ideeën + praktische tips & voorbeelden om direct aan de slag te gaan met sociale media voor jouw bedrijf!

30 mei 2023

Lees meer

Leer onze projectcoördinator Ingrid beter kennen

Hoe ben je bij Freelance Office terechtgekomen? Wat weten wij nog niet over jou? Ingrid beantwoordt 9 vragen zodat jij ons team beter leert kennen!

26 januari 2023

Lees meer

Ups and downs ondernemers

Ups and downs. Ook zaakvoerster Saartje heeft hier mee te maken als ondernemer. Lees hier meer over de ups and downs van het ondernemerschap. Met handige tips and tricks om in te zetten!

14 juli 2022

Lees meer

5x Tips voor een betere work-life balance

De grens tussen werk en privé is meer vervaagd dan ooit en het is lastig om dit in balans te houden. Om jou hierbij te helpen hebben we 5 tips voor een betere work-life balance op een rijtje gezet. Hierdoor kan jij straks weer in je boek of serie duiken zonder schuldgevoel!

30 maart 2022

Lees meer

Jouw netwerk, een pot goud in je smartphone

Je smartphone staat vol met gouden contacten. Niet alleen om business uit te halen, maar ook om je eigen business te versterken. Als ondernemer is winst maken niet je enige doel. Groei door een meerwaarde te creëren waardoor je net die unieke speler bent waar iedereen mee wil samenwerken.

15 december 2021

Lees meer

Groeipijnen – ook Freelance Office heeft er last van!

De eerste groeipijnen van een groeiend bedrijf zijn meestal de pijnlijkste. Freelance office helpt graag om de transitie zo vlot mogelijk te laten verlopen. Administratieve ondersteuning, projectmanagement, HR-oplossingen, ... niets is ons te veel gevraagd.

12 oktober 2021

Lees meer
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x