Leer onze projectcoördinator Ingrid beter kennen

Bezocht je onze teampagina al? Vandaag leer je in 9 vragen meer over één van onze collega's die samen het Freelance Office team vormen. Wij stellen je graag voor aan Ingrid, project coördinator en senior business support! Ook één van de medewerksters die er sinds het begin van Freelance Office in 2020 al bij was. 


1. Hoe ben je bij Freelance Office terechtgekomen? 

"Via een mama aan de schoolpoort die werkte bij Saartje. Zij was de eerste werkneemster van Saartje en zij wist dat Freelance Office extra personeel zocht. Zo heeft zij Saartje en mezelf in contact gebracht. Ik kende Saartje al van gezicht van aan de schoolpoort en aan de crèche, maar ik wist niet dat ze een eigen bedrijf had. Eigenlijk wel grappig dat we zo bij elkaar terecht zijn gekomen."


2. Wat doe jij precies bij Freelance Office? 

"Het opvolgen en opmaken van contracten en facturen, agendabeheer. Ook opvolgen van de mailbox voor de klant, onboarding van dossiers. Eigenlijk allerhande projecten om de klant vooruit te helpen." 

Ingrid projectcoördinator van Freelance Office voor grijze achtergrond

3. Wat vind je het leukste aan werken bij Freelance Office? 

"Het leukste is de flexibiliteit, we kunnen zelf grotendeels onze job en uren inplannen. Ook het terechtkomen in verschillende werelden waar je anders nooit zou komen, zoals een copywritersbureau, een managementbureau voor artiesten, een boekhouderskantoor... Allemaal heel verschillende werelden waar je anders niet veel mee te maken krijgt en waar je nu opeens wel kunt induiken."

 

4. Voor welke maaltijd mogen wij jou altijd wakker maken?  

"Sushi! Dat is echt mijn lievelingseten, ik vind dat superlekker! In alle mogelijke vormen en soorten vis. Zo lang het lekker gemaakt is en vers, eet ik dat graag."


 5. Wat vind je jouw beste gewoonte? 

"Af en toe naar de wellness gaan met vriendinnen en daar genieten van de hamam!"


 6. Welk land zou je graag nog naartoe willen gaan?  

"IJsland wil ik nog heel graag bezoeken, met de mobilhome met mijn gezin. Veel wandelen in de natuur, naar warmwaterbronnen gaan, dat lijkt me echt superleuk. Een beetje avontuur, zodra de kleinste doorslaapt kunnen we dat misschien eens gaan doen."

 Ingrid met teamleden van Freelance Office

7. Wat zou je zeggen dat jouw top 3 expertises zijn? 

"Ik denk nauwgezet en correct zijn, geduldig zijn en proactief proberen te zijn voor de klant. Door niet te wachten tot de klant iets zegt maar een beetje vooruithelpen als je merkt dat er ergens een probleem is, of waar ze veel werk aan hebben. Dat je probeert taken uit hun handen te nemen." 


 8. Wat weten wij nog niet over jou? 

"Dat ik graag loop en dat ik mij met vriendinnen graag inschrijf voor loopwedstrijden. 

Ik ben getrouwd en heb twee dochtertjes, van vijf en drie jaar, die naar school gaan. We zijn redelijk traditioneel in de dingen die we graag doen, zoals wandelingen maken in de natuur, afspreken met vrienden en familie, op vakantie gaan. Ook tripjes doen naar zee of naar de stad gaan."

 Ingrid luistert aandachtig bij een presentatie van Freelance Office9. Waar krijg jij energie van - naast een goede nachtrust? 

"Inderdaad een goede nachtrust (lacht)! Ik krijg energie van gaan lopen. Van tevoren kan ik denken “Oh nee”, maar achteraf ben ik altijd superblij dat ik ben gegaan. Daarnaast van naar buitengaan en buitenlucht. 's Middags buiten lunchen met mijn collega's, dat geeft mij altijd energie. Ook vrienden zien, of nieuwe dingen doen. Iets nieuws proeven, een stad ontdekken. Iets nieuws meemaken is ook altijd leuk."

 

 Meer weten over onze collega's en onze expertises?

We posten op onze social media kanalen regelmatig updates over het team, volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn 


26 januari 2023

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x