Team

Saartje Buvé

Bestuurder

Saartje is enorm sterk in administratie en het onderhandelen van contracten. Na 5 jaar achter de balie te werken van Officenter kan ze met trots delen dat ze jaarlijks 97% behaalde op de klanten-tevredenheid enquête. Daarvoor heeft ze 15 jaar lang sales en marketing functies ingevuld bij grote spelers zoals Kellogg’s en Iglo BeNeLux. Zoek je iemand voor een duidelijk overzicht van je werking en waar je tijd en euro’s kan besparen? Saartje helpt hier graag verder!

Hilde Lamproy

HR-Manager & -specialist

Na jaren ervaring binnen de HR-sector bij Voka en Van Der Valk, staat Hilde klaar om Freelance Office en haar klanten bij te staan als het gaat over personeel, aanwerving & HR. Hilde is een collega waarop je kan steunen en waarbij je altijd terecht kan voor raad. Ze vindt geen uitdaging te groot en helpt je steeds met een glimlach. Op zoek hoe jij je HR-puzzel kan maken als ondernemer? Hilde is je ideale partner!

Manou Van Roy

Administrator & Business Support

Als we Manou beschrijven als collega komen nauwkeurigheid, gedrevenheid en doorzetter naar voor. Bij haar vorige werkervaring was zij hét contactpunt binnen de vastgoed voor kandidaat-huurders en verhuurders. Ze houdt verschillende ballen in de lucht tijdens diverse taken, maar monotoon werken schrikt haar zeker niet af. Ben je op zoek naar een betrouwbare werkkracht om jouw administratie onder handen te nemen? Manou staat voor je klaar!

Ingrid De Breucker

Administrator - coördinator

Met haar ervaring als teamleader bij Thuiszorg, heeft Ingrid alle ervaring in haar rugzak. Ze stuurde meerdere teams aan, organiseerde opleidingen, heeft studenten begeleid en was hét aanspreekpunt. Haar administratieve skills zijn uitgedaagd en dit maakt dat ze zeer punctueel en rustig is. Zo behoudt ze makkelijk het overzicht over haar taken. Ze is heel aangenaam om mee samen te werken en neemt ook haar tijd elke opdracht tot een goed einde te volbrengen.

Eveline Verlinden

Administrator & Business Support

Eveline is heel sterk in administratie en project management. Haar grootste ervaringen heeft ze opgedaan bij Adesa, waar ze verantwoordelijk was voor Business Support en bij Carrefour Group waar ze assistent van de afdelingsverantwoordelijke was. Ze heeft zich door het hele systeem gewerkt en kende alle stappen van het proces. Ze neemt het heft in handen en denkt oplossingsgericht. Wil ook heel graag bijleren en is heel flexibel.
Een aanwinst voor ons team!

Team
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x