Team

Ontmoet hier ons team! Wij nemen sterke profielen aan die ownership nemen en efficiënt en nauwkeurig te werk gaan.

Saartje

Bestuurder

Saartje is enorm sterk in administratie en het onderhandelen van contracten. Na 5 jaar achter de balie te werken van Officenter kan ze met trots delen dat ze jaarlijks 97% behaalde op de klanten-tevredenheid enquête. Daarvoor heeft ze 15 jaar lang sales en marketing functies ingevuld bij grote spelers zoals Kellogg’s en Iglo BeNeLux. Zoek je iemand voor een duidelijk overzicht van je werking en waar je tijd en euro’s kan besparen? Saartje helpt hier graag verder!

Katrien

Teamleader & Business Support Manager

Katrien is een goedlachse administratieve duizendpoot die haar energie haalt uit samenwerken. Ze kan orde op zaken stellen vanuit haar jaren ervaring in office management en office administratie. Daarnaast staat ze in voor praktische zaken en voor het Freelance Office team! Met haar positieve energie en no nonsense mentaliteit kan ze jou van dienst zijn!

Ingrid

Business Support

Met haar ervaring als teamleader bij Thuiszorg, heeft Ingrid alle ervaring in haar rugzak. Ze stuurde meerdere teams aan, organiseerde opleidingen, heeft studenten begeleid en was hét aanspreekpunt. Haar administratieve skills zijn uitgedaagd en dit maakt dat ze zeer punctueel en rustig is. Zo behoudt ze makkelijk het overzicht over haar taken. Ze is heel aangenaam om mee samen te werken en neemt ook haar tijd elke opdracht tot een goed einde te volbrengen.

Anne

Business Support Marketing

Ontmoet Anne, onze Digitale Marketeer!
Ze denkt graag mee vanuit het perspectief van de klant en wil jouw bedrijf vindbaar maken voor de doelgroep. Je kunt altijd bij haar aankloppen voor social media content, SEO blogs en marketingplannen!
Wil jij jouw bedrijf digitaal op de kaart zetten? Schakel dan snel Anne in, al vanaf 1u per week!

Claudia

Business Support

Claudia is heel sterk in Office- en Project Management. Haar grootste ervaringen heeft ze opgedaan bij Donaldson en Medpace, waar ze Management Assistant was en bij Tenneco waar ze Executive Assistant is. Ze neemt het heft in handen en denkt oplossingsgericht. Is leergierig en enorm energiek.
Een aanwinst voor ons team!

Carolien

Senior Business Support

Carolien is van vele markten thuis. Haar jaren ervaring als projectcoördinator maken dat ze goed overzicht houdt en timing bewaakt. Ze is digitaal sterk en kent haar tools en talen. Daarnaast is ze een echte teamspeler en houdt ze ervan om problemen op te lossen. Carolien werkt zowel zelfstandig als in team en kan jou bijstaan met administratieve hulp!

Eliane

Business Support

Met haar vier talen is Eliane een sterke aanwinst voor ons team. Ze heeft onder andere ervaring in leveranciersbeheer en ze kan werken als management assistent. Haar oog voor detail en teamgerichtheid maken haar een fijne administratieve kracht! Het onthaal of de facturatie, ze doet het met een can-do attitude en een probleemoplossende visie. Eliane staat jou graag bij met haar ervaring en vaardigheden!

Veerle

Business Support

Veerle is een echte multi-tasker die resultaatgericht werkt. Ze wil waarde toevoegen aan een organisatie en staat altijd open om bij te leren. Door haar opgedane ervaring bij Norgine als office manager zorgt ze er pro-actief voor dat een kantoor goed loopt. Ze is bekend met Microsoft Office en kent haar talen. De office management skills van Veerle zijn heel welkom in ons team!

Team
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x