OVER ONS

Slim in administratie 

Straffe communicatie skills, een vastbesloten mindset en een groot gevoel voor verantwoordelijkheid: zaakvoerster Saartje Buvé heeft het allemaal. Jarenlang werkte ze voor klinkende namen, zoals Kellogg’s Benelux, Iglo en Officenter. Haar expertise is ruim, het takenpakket gevarieerd. Algemene administratie, budgetopvolging, promotiemateriaal ontwikkelen, producten lanceren, besparingen berekenen … Sinds 2020 bundelt ze haar ervaringen in haar eigen zaak: Freelance Office.

Een telefoon, notepad en laptop die administratieve ondersteuning en freelance support weergeven

Sterk in ondersteuning 

Als freelance administratieve medewerkers halen Saartje en haar team alles uit de kast voor zelfstandigen, kmo’s en bedrijven in Vlaams-Brabant. Ze brengen orde en structuur in je administratieve chaos, vanaf één uur per week of via halftime support. Remote of in-house? Volledig digitaal of in kartonnen classeurs? Tijdelijk of op lange termijn? Allemaal mogelijk! Het Freelance Office team stapt in je onderneming en beheert, coördineert en optimaliseert tot het goed zit.  

“Ik wil resultaatgericht en goed werk afleveren, zodat de klant tevreden is. Het geeft me een fantastisch gevoel als ik bedrijven een merkbare meerwaarde kan bieden!” – Saartje Buvé


Bekijk hier het interview van zaakvoerster Saartje Buvé met Webhero, waarin ze vertelt over de groei en toekomst van Freelance Office. Sindsdien is het team nog gegroeid met maar liefst vier nieuwe mensen!Nood aan administratieve ondersteuning?

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x